Elefántok látványa


elefántok látványa szem diéta

Milyen érzés meghalni? A Primates elefántok látványa közzétett eredmények arra utalnak, hogy az elefántok általános elefántok látványa mutatnak az elpusztult társaik iránt, még akkor is, ha azok már évekkel korábban kimúltak.

látvány és gyertyaláng

A vizsgált állatok ráadásul nem kötődtek szorosan az elhunyt egyedekhez. A teljes tanulmány itt érhető el. A leggyakoribb viselkedés az elhunyt egyedhez való közeledés, valamint annak a megérintése és vizsgálata — mondta dr.

letölthető a szemészeti atlasz hogyan gyógyította meg a rövidlátást

Shifra Goldenberg, a San Diego Állatkert védelmi kutatóintézetének vezető kutatója a NewScientist tudományos portálnak. A megfigyelt viselkedés alapjául szolgáló motivációkat nehéz pontosan felismerni, de egyértelműen függött a körülményektől és az egyedektől.

elefántok látványa

A tanulmány során elefántok látványa szakemberek 32 vadon élő elefánt viselkedését figyelték meg és a témával kapcsolatos szakirodalmat is áttekintették. A módszertani források közötti eltérések ellenére néhány tendencia nyilvánvalóvá vált. Afrikai elefántoknál már többször feljegyezték, hogy saját fajtársaik teteménél izgatottan viselkednek, és még a rég halott elefántok koponyájának és agyarának is nagy, szinte rituális figyelmet szentelnek.

szívbetegség és látás

Sok szakértő szerint ezek a jelek arra utalnak, hogy az elefántoknak intenzív érzelmeik vannak, és felfogják a halál értelmét.