Eroshevsky szemészet


fényképeket

HATÁS: az intraokuláris folyadék maximális szűrése a szűrőmembránon keresztül. A találmány lényege: a trabekuláris szövetből és a Descemet membránjának szomszédos részéből a szűrőmembrán szétválasztása után nem behatoló mély szklerektómiát vezetve az endotéliumot eltávolítjuk a trabecula-ból, valamint a Korneskleralnyh és az uvealno-meridion szálakat, mielőtt a Desceto-ciliar réteg ki van téve.

 1. Látás teszt ikonok
 2. A hely mélységének elvezetése. A terület felszínes és mély lineáris vízelvezetése Mély vízelvezetés
 3. Mik a levegő fertőtlenítőszerek és miért használják őket - Kezelés
 4. Az angioödéma okai a következők lehetnek: Allergia: az ajkak, nyelv duzzanata legtöbbször valamilyen ételallergia következményeként jelenik.
 5. Látás mínusz 3, ahogy az emberek látják

A találmány tárgyát gyógyászat és szemészet jellemzi. A glaukóma kezelésében szerzett tapasztalatok azt mutatják, hogy a glaukóma orvosi és lézeres kezelése gyakran csak ideiglenes hatást fejt ki.

Eroshevsky szemészet

A fokozott intraokuláris nyomás normalizálásának radikális módja a sebészeti kezelés, a betegség kezdeti stádiumainak kezelésében a legsikeresebb eredményekkel. A glaukóma műtét fő követelménye a Eroshevsky szemészet biztonság, amely tartós hipotenzív hatással rendelkezik. Az NEGS új típusú, nem behatoló mély sclerectomiájának antiglaucomatózis működése a lehető legnagyobb mértékben megfelel ezeknek a követelményeknek [1] Működésének mechanizmusa a mélyszklerektónia működésének elvén alapul, ami az elülső kamra nedvességének vizes humor, intraokuláris folyadék kiáramlását eredményezi, Eroshevsky szemészet a szemelvezető zónából, részben a suprachoroidális tér, majd a cirkuláris test kapillárisai falain keresztül behatolnak a véráramba, és részben a kötőhártya alá.

A HSEG működése során a kiáramlási útvonal azonos.

 • Hbs antigén.
 • Nehézség a fejben; homályos látás
 • Látáskorrekció eroshevsky áron
 • Szembetegségek és látászavarok
 • A koroid leválasztása - Színes vakság August
 • Rövidlátás az egyik szemben, ahogy nevezik

Az elülső kamrát azonban nem nyitják meg, és a nedvességet átmegy a tárolt trabeculáris berendezésen, amelynek permeabilitása a Schlemm-csatorna külső falának eltávolításakor és a Descemet-membrán kitettségénél növekszik.

Ez a módszer kiküszöböli a különböző operatív és posztoperatív komplikációk lehetőségét [1] 1. E művelet végrehajtásakor az érzéstelenítés és az akinesia hagyományos módon készül. A kötőhártya a felső szegmensben mm-es otseparovyvaetsya.

Számítógépes elhelyezés az esetekben és példákban.

A penge levágja az 5x5 mm-es négyszögletes sklera csappantyút, jó gyógyszer a rossz látáshoz a sklera-bázis vastagságának felét a végtagra hasítja.

A szelepszárny a szaruhártya átlátszó rétegében 1 mm-es távolságban a limbus szaruhártya-részéhez tartozik. Ezt a lépést körkörös vágóélű cirkónium késsel végezzük.

gyenge látás az, amikor barátok hogyan lehet helyreállítani a látásélességi gyakorlatokat

A sklera alaprétegéből háromszög alakú szárnyat vágnak ki, és a talp a végtag felé néz. Egyes területeken a sklerát kivágjuk a ciliáris test felületére vagyis megnyílik a suprachoroid tér. A szétválasztás a háromszög alakú szárny tetejéről indul, és fokozatosan eléri a körkörös szalagot.

Eroshevsky szemészet emberi szem és látás jelentése

Ezután gyémántkésszel háromszög egy mély szklerális csappantyú van elválasztva a körkörös szalagtól a Schlemm-csatorna külső falával és egy corneosclerális szövetcsíkkal. A szaruhártya rész vastagsága 0,8 mm, elérve a Descemet membránt. Az utóbbit egyetlen limbális scleralapkaként vagy a sclera-tól elkülönítve szabadítják fel. Ha egy szklerális szövetréteg marad a trabecula fölött, akkor egy szondát helyezünk a Schlemm-csatorna lumenébe, amellyel a Schlemm-csatorna külső Eroshevsky szemészet egy írisz-csipesszel és gyémántlappal távolítják el.

Eroshevsky szemészet mi a látás 120 százaléka

A szűrés mértékét szűrőpapír segítségével értékeljük. Elégtelen szűréssel az endothelium réteget eltávolítjuk a trabeculákból.

 • A szem tónusmérése több célra is elvégezhető: A glaukóma kezelésének hatékonyságának tesztelése; A szemek rendszeres vizsgálatához.
 • A privát egészségügyi intézmény, amely ben ünnepelte
 • Mi a teendő, ha vörös csíkok jelennek meg a mirigyeken? - Orr August

A mély limbális szklerális szárny eltávolításakor lehetséges a trabecula vagy a Descemet membránjának perforációja. Ebben az esetben Eroshevsky szemészet az írisz Eroshevsky szemészet van helyezve a perforációba. Ha az acetil-kolint a paracentézis révén az elülső kamrába juttatják, az írisz nem mozdul el a perforációs Eroshevsky szemészet, ezért perifériás iridektomiát vagy iridotomiát kell végezni.

A legjobb szemészeti klinikák Szamara

A felületi scleralapka egy vagy két megszakított varrással van rögzítve a sklerához. Folyamatos varrást alkalmazunk a kötőhártyára. A művelet kortikoszteroidok és antibiotikum szubkonjunktivális injekciójával végződik. Ez a művelet azonban csak nyílt szögű glaukóma esetén mutatható ki. Ilyen esetekben kevert glaukómát diagnosztizálnak.

Endgames: Stalemate Tricks and Samuel Reshevsky

A vegyes glaukóma kezelésében a Eroshevsky szemészet behatoló műtét kihasználásához egy lépésenkénti lézer-sebészeti eljárást javasoltak a vegyes glaukóma kezelésére [3] Ebben az esetben az elülső kamra szöge első lépésként bővül azáltal, hogy YAG-lézer Eroshevsky szemészet hajt végre a következő művelet területén argon-lézeres gonioplasztika hozzáadásával.

Az elülső kamra szögének elegendő bővítésével, héttel a lézerfázis után, a kezelés második szakaszát a HSEG működésével hajtjuk végre 3. A nyomás normalizálásához a működési területen a descemetoniopunctúrát végzik, azaz a trabekuláris zóna elé a mikrotermelés kialakulását a művelet során a Descemet membránjának YAG lézerrel kitett területén. A goniopunktura eredményeként a vizes humor kiáramlása helyreáll.

Навигация по записям

Figyelembe véve a magas vérnyomás NEGS utáni jelentős visszaesési arányát, számos szerző szinuszstrabeculectomiás technikát javasolt két szakaszban, mint egy nyílt szögű glaukóma kezelésére szolgáló új módszert, beleértve az NGS-t, majd egy nap IH lézerrel történő megnyitását [5]. Véleményünk szerint az NSEG és a különböző lézeres kezelések kombinálásának megvalósíthatósága az alábbi megfontolásoknak köszönhető. Az NHS-ben lévő indikációk nyílt szögű glaukómára korlátozódnak.

Eroshevsky szemészet tudatalatti látás helyreállítása

Az elülső kamra szögének lézer iridotomia vagy iridectomy előzetes kiterjesztése jelentősen kiterjeszti a jeleket, beleértve a glaukóma vegyes formáját és a szög-záró glaukóma jelentős részét.