Fiúk látomása


Köszönjük, üzenetét elküldük a szerzőnek. Bezárás Köszönjük, üzenetét elküldük a címzettnek.

Joseph Smith életéből

Bezárás MTI Tetszett a cikk? Visszavonnak a könyvesboltok polcairól egy bestsellert, amely egy hatéves kisfiú mennyországbeli látogatásáról szól, mert a gyerek elismerte, hogy annak idején hazudott.

bevált módszer a látás helyreállítására

Az írás ben jelent meg először, és fiúk látomása es autóbalesetet mesél el, amelynek következtében a kisfiú kómába zuhant és lebénult. A könyv szerint - melynek Alex édesapja, Kevin Malarkey a társszerzője - a fiú angyalokról és Jézussal való találkozásról vizionált.

A Tyndale tavaly újra kiadta a könyvet, borítóján a címkével, hogy "igaz történet". Malarkey a hét elején ismerte el egy nyílt levélben, hogy fiúk látomása idején hazudott, mert figyelmet akart magára vonni. Nem mentem a mennybe" - írta a fiú. Mint aláhúzta: "amikor azokat a kijelentéseket tettem, még nem olvastam a Bibliát.

látásromlás műtét után

Az emberek mindig is profitáltak a hazugságokból, és továbbra is fognak. El kellene olvasniuk a Bibliát, az elég lenne".

5 rövidlátás

A könyvben szereplő állítások már korábban heves vitákat váltottak ki a keresztény közösségen belül. Fiúk látomása édesanyja tavaly fiúk látomása azt írta egy blogbejegyzésben, hogy a könyv sikerét látni egyszerre volt "elgondolkodtató és fájdalmas".

Háttérolvasmányok

Az anya szerint a fiát kihasználták. Az index. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás fiúk látomása mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni.

Az Atya és a Fiú megjelent Joseph Smithnek

A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket. Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, fiúk látomása újítsátok meg azt! Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!