Indiai jövőkép. Élő bolygónk – online szemle


Körbeutazta a világot, hogy megtanítsa az embereknek az Élet Művészetét. Egyedülálló tanfolyamokat tervezett, amelyek a Sudarshan Kriya nevű stresszoldó légzéstechnikát oktatják.

látásasztal új gyenge látás 1

Az Élet Művészete tanfolyamok eddig három millió ember életére voltak hatással. Azt mondják, Sri Sri a személyes példájával vezeti az embereket: amikor megáradt folyóvízben gázol, hogy ellenőrizze a Indiai jövőkép munkálatokat Indiai jövőkép indiai Biharban; amikor eltévelyedett vidéki fiatalokat győzköd arról, hogy térjenek vissza a társadalomba és tegyenek a szociális felemelkedésért; amikor minden este szatszangokon zenés, meditációs találkozók találkozik emberekkel, és válaszol kérdéseikre az élet kihívásainak legyőzéséről.

Sri Sri egyaránt megfordul Földünk északi vagy déli féltekéjén, hogy különféle nemzetiségű és anyanyelvű hallgatóságokat szólítson meg.

Indiai jövőkép

Legyenek akár Indiai jövőkép, nagyvállalati vezetők, betegeskedő földművesek vagy diákok, Sri Sri mindig arra törekszik, hogy az emberi értékeket terjessze, és javítsa az életünk minőségét.

Sri Sri rendezvényein nem ritkán látni, hogy egymással háborúban álló nemzetek fiai ülnek egymás mellett.

Indiai jövőkép