Keresési jövőkép. Jövőkép és Küldetés


keresési jövőkép látástámogató gyógyszer

Jövőkép Keresési jövőkép Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár támogató partnerként, inspiráló színtérként szolgál a teljes egyetemi közösség és a nemzeti kultúra számára. A változó környezethez alkalmazkodva szolgáltatásaink és működésünk tervszerű fejlesztésével válaszolunk a folyamatosan átalakuló igényekre.

keresési jövőkép

Továbbra is az egyetemen folyó oktatás, kutatás és tanulás fontos támogatója vagyunk. Felkészült, jól képzett munkatársi közösségünk csapatként segíti egymást a kihívást jelentő keresési jövőkép, és aktív résztvevője, ha kell, kezdeményezője a szükséges változásoknak. Teljesítményünk, szakmai tudásunk és elhivatottságunk példaértékű más intézmények számára.

szildenafil hatása a látásra városi kórház 2 szemészeti osztályának áttekintése

A könyvtár korszerű fizikai és virtuális tereinek köszönhetően az egyetemi polgárok közösségi életének legfőbb színtere; valódi és virtuális közösségek szervezője, befogadója, szolgáltatója. Egyedülálló, széles körben elérhető nemzeti gyűjteménye révén kiemelkedik a hazai egyetemi könyvtárak közül, a magyar nemzeti kulturális örökség megőrzésének meghatározó intézménye, a kultúra és a keresési jövőkép elismert hazai és nemzetközi szereplője.

Küldetésnyilatkozat A Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár az egyetemi és nemzeti tudásvagyon őrzője és kezelője.

böjt a vízen és a látás hogyan lehet megérteni a látást 1 5

Korszerű szolgáltatásainkkal, értékes gyűjteményeinkkel, tereinkkel, közösségi kezdeményezéseinkkel, tudatosan épített szervezeti kultúránkkal a Debreceni Egyetem alapvető fontosságú és élenjáró központi szolgáltató intézménye vagyunk. Feladatunk az egyetem küldetésnyilatkozatában megfogalmazott általános egyetemi célok, a mindenkori kutatási, oktatási és tanulási folyamatok, továbbá az egyetem harmadik missziójaként definiált tevékenységek — társadalmi szerepvállalás, innováció, folyamatos tanulás — támogatása.

hyperopia myopia normális látás

Gondoskodunk az egyetem tudományos eredményeinek rendszerezett összegyűjtéséről és láthatóságáról, hazai és nemzetközi viszonylatban egyaránt. Nemzeti gyűjtőkörű nyilvános könyvtárként kiemelkedő szerepet vállalunk a nemzeti kulturális örökség védelmében, megőrzésében, elérhetőségének biztosításában.

  • Látás a terápiás éhgyomorra
  • Kezdőoldal » Cégtörténet » Küldetés, jövőkép, innováció Küldetés, jövőkép, innováció ben útnak indítottuk a —es időszakra vonatkozó vállalatszintű üzleti stratégiánkat, amely az Accelerating our value Értéknövelés felgyorsítása címet viseli, középpontjában az ügyfeleink, az alkalmazottaink és a részvényeseink számára nyújtott értékek növelése áll.
  • Küldetés Az egészséges életért.
  • Etikai sebészet
  • Gyenge látás, ami segít