Komplex jövőkép, Stratégiai tervezés | Digitális Tankönyvtár


A kormánybiztos szerint a Modern Városok program akkor tud igazán sikeres lenni, ha igazi menedzserszemléletű, agilis polgármester vezeti a települést. Ezt ne hagyja ki! Kattintson ide: hirvilag. A polgármesterjelölt Szegeden találkozott Gyopáros Alpárral, a Modern Városok program kormánybiztosával, és Bertáné Bényi Krisztina helyettes államtitkárral.

Úgy gondolom, hogy sokan megfeledkeznek a gyermekeikről, amikor biztosításokban gondolkoznak, pedig kire figyeljünk és óvjuk meg, komplex jövőkép nem a gyermekünket? Pénzügyi tanácsadómmal már az első találkozás során szóba került a gyermekem biztonsága, és el is indítottunk egy komplex gyermekbiztosítási programot. Az élet pedig igazolta, hogy jól döntöttem, mert azóta már igénybe is vettük az egyik szolgáltatást.

komplex jövőkép

Két befektetési egységekhez kötött biztosítási programmal is rendelkezem. Fontos számomra a prémium kiszolgálás, amit a Biztos Jövőkép szakemberei biztosítanak részemre.

fejfájás rosszabb látás

Évente legalább két alkalommal személyesen is áttekintjük a biztosításaimat az aktuális piaci viszonyok komplex jövőkép. A nagymamám, és az édesanyám is sokat dolgozik a közös cégünkben, és láttam, hogy az egyre sokasodó egészségügyi problémák komplex jövőkép megterhelőek a saját pénztárcánkra, és a cég működésére nézve.

komplex jövőkép szövődmények és a látás kezelése

Így komplex jövőkép előre gondoskodtam a váratlan helyzetek anyagi biztonságáról. Mindemellett naponta látom, hogy a szülők mennyire nehéz helyzetbe kerülhetnek a munkahelyükön, vagy anyagilag is, ha a gyermek betegsége miatt néhány napra kiesnek a megszokott kerékvágásból.

A másik kardinális kérdés a nyugdíjam, amit egy nyugdíjbiztosítási program elindításával láttam megoldottnak.