Kép megtekintése. View Image - Kép megtekintése - Chrome webáruház


W M : Több kép megtekintése 6 J: Használja a választógombbal együtt az alább leírt módon Az J gomb és a választógomb együttes használata Kép megtekintése a foglalat- és a mappaválasztó párbeszédablakot. A visszajátszandó képeket tartalmazó kártya és mappa kiválasztásához jelölje ki a kívánt foglalatot, és a mappák listájának megjelenítéséhez nyomja meg a 2 gombot, azután jelölje ki a kívánt mappát, és nyomja meg az J gombot.

Kép megtekintése

Létrehozhatja az aktuális fénykép retusált másolatát 0 N A retusálás menü: retusált másolatok készítése. Fényképeket tölthet kép megtekintése vezeték nélküli vagy Ethernet hálózaton keresztül, amikor WT-7 jeladó csatlakozik a fényképezőgéphez 0 Egyéb tartozékok.

Két memóriakártya Ha két memóriakártyát helyezett be, 72 kiskép megjelenítésekor a W M gomb megnyomásával kép megtekintése a visszajátszáshoz használni kívánt memóriakártyát.

kép megtekintése

Kép megtekintése Amennyiben a visszajátszás menü Kép megtekintése menüpontjában a Be beállítás van érvényben 0 Kép megtekintésekép megtekintése után a fényképek automatikusan megjelennek a kép megtekintése képek közvetlenül fényképezés utáni megtekintése során a fényképezőgép nem forgatja el automatikusan a felvételeket, mivel a fényképezőgép már a megfelelő tájolásban van. Sorozatfelvétel módban a fényképezés befejezése után kezdődik a megjelenítés, az aktuális sorozat első fényképével.

Az érintőképernyő használata Az érintésre érzékeny monitor a kép megtekintése visszajátszási műveletek elvégzésére használható: Más képek megtekintése Más képek megtekintéséhez végezzen egy tollvonást balra vagy jobbra.

 • A menedzsment szempontjai
 • A következőkre vonatkozik: Windows 10 Válassza ki a termék verzióját A Windows 10 Fényképek alkalmazása összegyűjti a fényképeket a PC-ről, telefonról és egyéb eszközökről, és egy helyre helyezi őket, ahol könnyebben megtalálhatja a keresett elemeket.
 • Hogyan adhatom hozzá a "Kép megtekintése" gombot a Képek Google Keresésben - STEALTH BEÁLLÍTÁSOK
 • A "Mind a fényképek"A képfájl kép elérése anélkül, hogy meg kellene látogatnia azt a weboldalt, ahol jelen van, eltávolították.
 • Telefonok és látás
 • Kép megtekintése

Gyors kép megtekintése más képekre Teljes képes nézetben a kijelző aljának megérintésekor megjelenik egy képmegjelenítő sáv, amelyen az ujját balra vagy jobbra csúsztatva gyorsan más képekre lapozhat.

Képmegjelenítő sáv Nagyítás csak fényképeknél A széthúzás és az összehúzás mozdulattal nagyíthat és kicsinyíthet, illetve csúsztatással görgetheti a képernyő tartalmát 0 A visszajátszás zoomról bővebben.

Kisképes visszajátszás

Teljes képes visszajátszásban két gyors koppintással kinagyíthatja a képet, illetve kiléphet a nagyításból. Összehúzással és széthúzással választhatja ki a megjelenítendő képek számát 4, 9 és 72 képes nézet közül.

kép megtekintése

Videók megtekintése Videolejátszás indításához koppintson a képernyőn megjelenő útmutatóra a videókat a 1 ikon jelöli. Videó szüneteltetéséhez, illetve a lejátszás folytatásához koppintson a kijelzőre, teljes képes visszajátszásba való kilépéshez pedig koppintson a Z ikonra felhívjuk a figyelmét arra, hogy a videolejátszás kijelzőjén található bizonyos ikonok érintésre nem kép megtekintése.

Útmutató Az i gomb Teljes képes vagy kisképes visszajátszásban az i gomb megnyomása a következő beállításokat jeleníti meg. A beállításokat az érintőképernyő, illetve a választógomb és az J gomb használatával választhatja ki.

kép megtekintése rövidlátás mínusz 10

Értékelés: Értékelheti az aktuális képet 0 Képek értékelése. Retusálás csak fényképek esetén : A retusálás menü beállításainak használatával 0 N A retusálás menü: retusált másolatok készítése retusált másolatot készíthet az aktuális fényképről.

 1. Részletek megtekintése a Google Képek szolgáltatásban - Google-keresés Súgó
 2. View Image - Kép megtekintése - Chrome webáruház
 3. A Google az éj leple alatt eltüntette keresőjéből a „Kép megtekintése” gombot - Qubit
 4. Он ведь был один из первых, кого я встретил в Лизе.
 5. Digitális látásteszt
 6. Lézeres látáskorrekció az ost optikus technikával
 7. Nézőpont-azonosító táblázatok

Hangerő vezérlése csak videók esetén : Beállíthatja a visszajátszás hangerejét videókhoz. Videó vágása csak videók esetén : Eltávolíthatja a videók felesleges szakaszait 0 Videók szerkesztése.

Account Options

A videókat úgy is szerkesztheti, hogy a videolejátszás szüneteltetése közben megnyomja az i gombot. Foglalat kép megtekintése mappa kiválasztása: Kiválaszthatja a visszajátszás során használni kívánt mappát. Jelölje ki a kívánt foglalatot, és a kiválasztott kártyán található mappák megjelenítéséhez nyomja meg a 2 gombot, majd jelöljön ki egy mappát, és a kijelölt mappába mentett képek megtekintéséhez nyomja meg az J gombot.