Lövész nézete, Sajnos ez az ajánlat már lejárt!


Gyerekként biztosan te is puffogtattad a rózsapatronos pisztolyt, sőt lehet, hogy egy légpuskát is kézbe vehettél, és kipróbálhattad az éles lövészetet, de ha nem voltál katona, akkor az ajánlatunkban szereplő fegyverekkel jó eséllyel csak játékkonzolon találkozhattál.

lövész nézete

Pedig, ha tudnád, hogy mekkora élmény egy ekkora kaliberű pisztolyt vagy puskát elsütni Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen erővel lövész nézete egy nagy kaliberű puska, vagy milyen lövész nézete egy nagy erejű pisztolyt, akkor útba igazítunk egy olyan hely felé, ahol filmekben és játékokban rendszeresen feltűnő fegyvereket próbálhatsz ki!

A főváros elérhető közelében található Duna Lövész SE ráckevei lőterén biztos kezű személyre vár 3 lőfegyver összesen 60 lövés erejéig.

lövész nézete visszanyeri látását rövidlátás

Festői környezetben, nyugodt körülmények között, szakképzett lövészetvezető jelenléte mellett próbálhatod ki a Glock 17 pisztolyt, a Marauder lézeres irányzékkal ellátott gépkarabélyt és a Beretta CX4-et, amivel remekül lehet célozni. A  felsorolt fegyverek között oszlik meg a 60 lövés. Szép környezetben ismerkedhetsz a lövészettel A Duna Lövész SE ráckevei lőterén zöld környezetben, több hektáros területen fekvő lőtér vár rendezett körülményekkel, egymástól elválasztott lövész állomásokkal, felkészült lövészetvezetőkkel.

lövész nézete

Két lövés között akár lövész nézete is egyet az árnyékos padokon, asztalok mellett. A lőtéren tapasztalt lövészetvezető lesz majd segítségedre, és nem csak a biztonságodra ügyel, hanem be is vezet a lövészet alapjaiba, és ha kérdéseid lennének, azokra is készségesen válaszol.

lövész nézete piracetam nézet

A lentebb látható pisztolylőtéren elválasztott boxban próbálhatod ki a fegyvereket, szembenézve a céltáblákkal, melyeket szépen kilyuggathatsz. Ha 5 fővel érkeztek, a lövészeten túl akár bográcsozásra, szalonnasütésre is van lehetőség, hiszen a tűzrakóhely adott, már csak egy bográcsot kell vinnetek igényetek szerint.

  • Bővebben: biatlon A biatlon, másik nevén a sílövészet szintén olimpiai sportág, a sífutás lövészettel összekapcsolt változata.
  • Korábbi Események – Lövésziskola
  • Mámoros látás
  • Egyéb sportágak - Lövészet használt könyvek - marketing-katalogus.hu
  • VB helyszínek Ülést tartott az ISSF Végrehajtó Bizottsága, ahol döntés született az elkövetkezendő négy év világbajnoki helyszíneiről valamint a
  • Sportlövészet – Wikipédia
  • Lóvész – Wikipédia

Sátorozni is lehet közvetlenül a lőtér mellett. Ha igazán adrenalinpumpáló élményre vágysz, most megkaphatod, akár lövész nézete már fegyver a kezedben, akár nem! Vásárolj kupont a Diamond Dealen, vedd a kezedbe lövész nézete fegyvereket egymás után, és lövész nézete meg a ravaszt százszor is!

  • Rövidlátás, amit alig látok a közelében
  • 60 lövéses élménylövészet a Duna Lövész SE lőterén

Vagy lepj meg valakit az élménnyel! Tetszik az ajánlat?

a legjobb torna a látás javítása érdekében

Lájkold a DiamondDealt a facebookon  és csatlakozz te is, a közel Férfi fotózás műteremben 6 db retusált fotóval 1 órás időtartamban Budapesten