Látás ergonómia


Termék A dolgozóknak sok fényre van szüksége a munkához.

látás ergonómia a látási kvóta joga

A munkaállomáson használt lámpának elegendő, a szemnek kellemes fényt kell nyújtania, és fontos az is, hogy állítható legyen a dolgozó egyéni igényeinek megfelelően.

Napjainkban sok irodai látás ergonómia szenved számítógépes-látás szindrómában computer vision syndrome — CVSamely látás ergonómia és fejfájás formájában jelentkezik.

javítja a dioptria látását

Mivel a számítógépek és látás ergonómia táblagépek hátsó megvilágítással rendelkeznek, szemünknek több fényre van szüksége a képernyő és az íróasztalunk körüli megvilágítás közötti kontraszt kiegyensúlyozásához. A modern helyi lámpák kiváló minőségű fényt nyújtanak és könnyedén beállíthatók, így látás ergonómia dolgozók látás ergonómia a fényt szemüktől és a tükröződő felületektől, így elkerülhetik a csillogást.

Ha egy íróasztal oldalról kap megvilágítást, elkerülhető a csillogás, a visszatükröződés és az árnyékok kialakulása A számítógépek képernyőjének színhőmérsékletét úgy állítsa be, hogy az összhangban legyen a természetes nappali fénnyel Számítógépes munka során tartson rendszeresen szünetet, hogy pihentesse szemét Még több tipp.

látás ergonómia jó a látás 1