Látás letöltése


Az egészségügyi dokumentumok letöltése az iPhone-on lévő Egészség alkalmazásban Az Egészség alkalmazás lehetővé teszi, hogy hozzáférjen támogatott egészségügyi intézményektől származó információkhoz az allergiáiról, egészségi állapotáról, gyógyszereiről stb. Megjegyzés: Előfordulhat, hogy az Ön által látogatott egészségügyi intézmény nem jelenik meg ebben a szolgáltatásban.

Szabadon megtekinthető részek

A rendszerbe folyamatosan kerülnek be intézmények. Tekintse meg a következő Apple támogatási cikket: Intézmények, amelyek támogatják az egészségügyi dokumentumok használatát iPhone-on és iPod touchon.

Orfield:Seeing Space   cikk, amelyben egy gyógyult rövidlátó mesél arról, hogyan kellett újratanulnia a térbeli tájékozódást Könyvajánló: Esther Joy van der Werf könyve nagyszerű segítség az olvasószemüvegeseknek.

Amikor az iPhone jelkóddal, Touch ID-val vagy Face ID-val van zárolva, akkor az Egészség alkalmazásban lévő összes egészségadat titkosítva lesz — kivéve azokat, amelyeket Ön adott hozzá az orvosi azonosítójához.

Automatikus letöltések beállítása Koppintson a profilképére a képernyő jobb felső sarkában, majd koppintson az Egészségügyi dokumentumok lehetőségre. Ha nem látható profilkép, koppintson az Összegzés látás letöltése a Böngészés lehetőségre a képernyő alján, majd görgessen az oldal tetejére.

látás-helyreállítási találmány

Tegye a következők egyikét: Az első letöltés beállítása: Koppintson a Kezdés lehetőségre. Letöltések beállítása további fiókokhoz: Koppintson a Fiók hozzáadása lehetőségre. Írja be egy olyan intézmény, például klinika vagy kórház nevét, ahol egészségügyi látás letöltése szokott kapni.

Cégünk kiállítja legújabb AOI rendszerét, innovatív digitális mikroszkóp megoldását és gépi látás szoftver fejlesztéseit. Standszámunk: A2.

Ha meg szeretné jeleníteni a közelben lévő intézmények listáját, adja meg azt a várost vagy államot, ahol él. Egy találat megnyitásához koppintson a találatra. Az Elérhető csatlakozáshoz részben koppintson a Csatlakozás a fiókhoz gombra, amellyel megnyithatja a betegeknek szóló portál bejelentkezési képernyőjét.

látás letöltése fórum lézeres látás helyreállítása

Adja meg látás letöltése adott intézmény betegeknek szóló webportálján használt felhasználónevét és jelszavát, majd kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Az egészségügyi dokumentumok megtekintése Koppintson a Böngészés lehetőségre a jobb alsó részen az Egészségügyi kategóriák képernyő megjelenítéséhez, majd tegye az alábbiak egyikét: Koppintson a keresőmezőre, majd írja be az egészségügyi látás letöltése egyik kategóriáját pl.

Görgessen lefelé, majd az Egészségügyi dokumentumok részben koppintson egy kategóriára pl.

Látás helyreállítása

Allergiák vagy Klinikai vitális értékek. Görgessen lefelé, majd koppintson a megfelelő intézmény nevére.

Together we make the world more liveable! With our advocacy activities and with our various services we want to achieve an easier and more liveable world for the blind and partially sighted people.

Ha további részleteket szeretne megjeleníteni, látás letöltése bárhová, ahol a gombot látja. Lásd: Értesítések megtekintése és reagálás az értesítésekre az iPhone-on. Egy intézmény és a kapcsolódó látás letöltése törlése az iPhone-ról Koppintson a profilképére a képernyő jobb felső sarkában, majd koppintson az Egészségügyi dokumentumok lehetőségre.

  • Hotel Bertha 3 csillagos Jesolo
  • A böngészőtől függően tegye az alábbiak egyikét: Internet Explorer esetén: Kattintson a Futtatás lehetőségre.
  • Áfonya segít javítani a látást
  • Fizikoterápiás kezelések a látáshoz
  • Rövid ideig javítsa a látásélességet
  • A Tensid-Chemie GmbH nem vállal felelősséget  a leirt tartalom helyességéért és teljességéért.
  • Az érzékszervek ingerfelvevő berendezések, amelyek a bel- és külvilág ingereit felfogják és idegrostok útján a központi idegrendszer felé továbbítandó ingerületté alakítják át.

Koppintson az intézmény nevére, majd koppintson a Fiók eltávolítása lehetőségre. Egészségügyi dokumentumok megosztása más alkalmazásokkal Előfordulhat, hogy harmadik felek alkalmazásai hozzáférést kérnek az Ön egészségügyi dokumentumaihoz.

látás letöltése látási problémák az anyában

Mielőtt engedélyezi a hozzáférést, gondolja végig, hogy megbízik-e az látás letöltése alkalmazásban az egészségügyi dokumentumait illetően. Amikor a rendszer kéri, válassza ki a megosztani kívánt kategóriákat pl. Válassza ki, hogy csak az adott egészségügyi dokumentumokhoz engedélyezi-e a hozzáférést, vagy az adott és a későbbi dokumentumokhoz egyaránt.

gömbös látáseltérés az szemcseppek támogatják a látást

Ha úgy dönt, hogy csak az adott egészségügyi dokumentumait osztja meg, akkor a rendszer látás letöltése hozzáférést fog kérni, amikor új egészségügyi dokumentumok töltődnek le az iPhone-jára. Ha nem szeretne többé egészségügyi dokumentumokat megosztani az alkalmazással, kapcsolja ki az engedélytamely lehetővé teszi, látás letöltése az alkalmazás adatokat olvasson az Egészség alkalmazásból.