Látáskezelés lézerrel


 • Árvay Anita, a Sasszemklinika vezető főorvosa, Dr.
 • Lézeres szemműtét – Minden, amit tudni érdemes! | Focus Medical
 • Falusi látás

Mi vár az alkalmassági vizsgálaton? Mi történik a kezelési napon?

látásfejlesztési teszt

Mire kell ügyelni a gyógyulás ideje alatt? Mennyire biztonságos a lézeres látásjavítás? Milyen garanciát nyújt a Sasszemklinika? Previous Pause Következő Milyen eredményre számíthatok a lézeres szemműtét után?

 1. Lézeres szemműtét - hogyan zajlik, mit kell tudni?
 2. Bates látás-helyreállítási órái
 3. Lézeres szemműtét árak | marketing-katalogus.hu
 4. Hogyan zajlik a lézeres szemműtét és mire számíthatok a kezelés után?
 5. Gyenge látás, hova menjen tanulni
 6. Lézeres szemműtét árak: Ne döntsön, míg ezt el nem olvasta!

A Sasszemkezelés®-sel olyan rejtett fénytörési hibákat is lehet korrigálni, amelyeket a legjobb szemüvegek, kontaktlencsék és a hagyományos lézerkészülékek sem képesek. Mire számíthat a vizsgálat során? Mi történik a kezelés napján?

Mikor nem végezhető el a lézeres kezelés?

Mire számíthat a szemműtét napján? Melyek a legfontosabb orvosi előírások a gyógyulási idő alatt? Semmire sem kell figyelni gyógyulás után. A természetes szülés ugyanúgy lehetséges, ahogy kezelés előtt.

Kezelési lehetőségek

Mindenféle sport és erőkifejtés ugyanúgy végezhető. Kovács Antal judo olimpiai bajnok, Hogyan lehet növelni a látás fényerejét Botond és Schobert Norbert is ugyanúgy folytatta látáskezelés lézerrel edzéseit, ahogy lézeres szemműtét előtt tette.

látáskezelés lézerrel jobb szem látás mínusz 1

A lézeres szemműtét teljesen biztonságos beavatkozás. Saját munkatársaink, munkatársaink családtagjai, felnőttkorú gyerekeik jelentős számban szerepelnek műtött pacienseink között.

A lézeres beavatkozás előkészítése

Az alkalmassági vizsgálat során kizárásra kerül minden, a lézerkezelési eredményt negatívan befolyásoló tényező. A világ egyik legkorszerűbb szemészeti műszerparkja és szemészek több tízezres vizsgálati tapasztalata segíti a szűrést. Látáskezelés lézerrel aberrométer és a Schwind Látáskezelés lézerrel páciensek elnevezésével Sasszemmérő alkalmazásának köszönhetően pontosan feltérképezhetők az egyéni, rejtett fénytörési hibák, amelyek alapján a hagyományos lézerkezeléseknél biztonságosabb és pontosabb, személyre szabott látáskorrekció tervezhető.

Maximális biztonságra törekedve nem vállaljuk a műtétet, ha a legkisebb kétség merül fel bennünk az optimális eredmény vonatkozásában. A Sasszemklinika az egyetlen olyan klinika hazánkban, ahol három csúcstechnológiájú lézerkészülék szolgálja a páciensek éleslátását.

A klinika munkatársai több százezer kontrollvizsgálat tapasztalatával rendelkeznek, így nehezen képzelhető el olyan egyéni reakció, bármilyen felmerülő probléma, amivel még ne találkoztak volna.

 • A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
 • Lézeres szemműtét ára. Mennyibe kerül egy lézerkezelés?
 • A beavatkozást a TB nem támogatja.
 • Lézeres szemműtét árak | Mennyi egy lézeres szemműtét ára?
 • Látásproblémák lézeres kezelési lehetőségei I Optimum Szemészet
 • Impresszum Végzettségemet tekintve egészségügyi közgazdász vagyok.
 • A rövidlátást kezelni kell

A Sasszemklinikán alkalmazott biztonsági előírások nem csak a hazai előírásoknak felelnek meg, de a világ legszigorúbb egészségügyi hatóságának az amerikai FDA előírásainak is. A Sasszemklinika 22 év szakmai tapasztalata és több látáskezelés lézerrel Ha az Ön szaruhártyája a szokásostól eltérően reagál a kezelésre?

Ha az elért eredmény kevésbé jó, mint látáskezelés lézerrel számított? A garanciavállalás erre az esetre vonatkozik.

Lézeres szemműtét árak

Ha a lézerkezelést követően kisebb mértékben javulna a látása, mint ahogy azt előre írásba kapta, a garancia életbe lép. Egy egyszerű példával élve, ha azt ígérte a szemész szakorvos, hogy 8 dioptriát fog javítani a látásán és végül csak 7-et sikerült, akkor látáskezelés lézerrel díjmentesen megismétli a lézerkezelést.

Részletfizetési lehetőségekről kérjük, tájékozódjon ITT. Egészségpénztári megtakarítás felhasználható a beavatkozásokra. Euróban történő fizetés esetén a váltási árfolyam az aktuális MNB árfolyam mínusz 8 forint. A kedvezmény kizárólag a Budai Szemészeti Központon keresztül történő foglalás esetén vehető igénybe.

Mit látáskezelés lézerrel, ha Ön is sasszemű szeretne lenni? Töltse ki alkalmassági tesztünket szeptember ig, és Öné a Ft értékű kedvezménykupon.

látáskezelés lézerrel tiszta látómező

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika tapasztalatában bíztak A Sasszemklinika több mint Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.