Szemészeti iroda. Nagykőrösi Rehabilitációs Szakkórház és Rendelőintézet


Kovács Attila Dr.

Gyermekszemészet - Saint James Szemészeti Központ

Hardi Richárd önkéntes magyar szemész és misszionárius két Magyarországnyi területen látja el szakorvosi feladatait a Kongói Szemészeti iroda Köztársaságban. A hozzá tartozó területen nagyjából nyolc millióan élnek, és Richárd az egyetlen szemorvos a régióban.

Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

Évente szemészeti iroda száz beteget operál szürkehályoggal, az elmúlt 20 szemészeti iroda alatt eddig több mint embernek adta vissza a látását. Elképesztő körülmények között dolgozik nap mint nap a világ egyik legkorruptabb országában, ahol esélytelennek tűnik az egészségügyi fejlesztés.

szemészeti iroda vaddisznó látás

Hajdú D. András hússzoros Magyar Sajtófotó-díjas és Pictures of the Year-díjas dokumentarista fotós két hónapot töltött az Kongói Demokratikus Köztársaságban, hogy Dr. Hardi Richárd munkáját megörökítse.

szemészeti iroda myopia astigmatizmus kezelés

Ezért csinálom, olyan erővel hajt a segítő szándék és a megismerés vágya, hogy akár kapok a projektre pénzt, akár szemészeti iroda, belevágok. András fotóriporter. András tervei szerint idén nyártól szeretné tovább folytatni a kongói projektet, most ezen a linken pusztán egy szavazattal lehet őt támogatni céljai elérésében!

szemészeti iroda

További munkái és projektjei az alábbi Facebook-oldalon követhetőek nyomon. Hová szeretnél utazni?

  1. A cukorbetegség szemészeti szövődményei Mi a retinopátia?
  2. Alaplátás táblázat
  3. Szemészeti Osztály – Szent Borbála Kórház
  4. Szabó Attila urológus szakorvos Dr.
  5. Nagykőrösi kórház

Ciprus, Bécs, Balaton stb Indulás ideje:.