Szemészeti tonométerek. Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet


szemészeti tonométerek

Magunkról Gyöngyösi és hatvani szemvizsgálóink óta szemészeti szakrendelőként működnek. Japán gyártmányú szemészeti tonométerek — vetítő, autó refrakto — keratométer komputerautomata non-kontakt tonométer levegő fújásos szemnyomásmérőCFF vizsgáló készülék és a glaukóma zöld hályog —magas szemnyomás vizsgálathoz nélkülözhetetlen látótérvizsgáló és szemüveg munkaállomás segíti két orvosunk — Dr Kolozsvári Csenge szemész főorvos és Dr Varga Edit Boglárka szemész szakorvos és kontaktológus munkáját.

 • Mi káros a szemlátásra
 • Mi a látásélesség és a rövidlátás
 • Az egyik vizsgálóban konzíliumra érkező kórházi betegeket és az ügyeleti időben érkező betegeket, a másikban főorvosi bemutatásra érkező betegeket vizsgáljuk.

Szakrendelőnkben a munkájukat diplomás szemészeti szakasszisztensünk segíti. Minden dolgozónk látszerész optika-fotócikk kereskedői végzettséggel rendelkezik.

rövid távú látásvesztés rohamai varázslatok látás rövidlátás

Szakmai fejlődésüket folyamatosan tanfolyamokon és optikusi tréningeken való részvéttel biztosítjuk. Mind a négy üzletünkben a Francia Essilor szemüveglencsegyár által kifejlesztett Visioffice berendezés segíti az eladótérben szakembereink munkáját, ami század milliméter pontossággal adja meg az adatokat a szemüveglencse optikai keretbe történő becsiszolásához.

Látszerész műhelyeinkben a Huvitz cég által gyártott automata lencsecsiszoló — nútmaró és szkenner segítségével dolgozó lencse fúrógéppel készülnek el a szemüvegek.

vegetatív látászavarok

Gyöngyösi műhelyünk Heves megyében egyedüliként forrasztó berendezéssel is rendelkezik, így gyors optikai keret forrasztásokat is el tudunk végezni. Igazolványképeket megvárásra vállalunk mind a négy üzletünkben.

Legfontosabb Vízesés Az intraokuláris nyomás tonometria vizsgálata. A szemgolyó egy zárt üreg, amelyben folyadék áramlása és kifolyása van. Ennek az aránynak szigorúan meg kell egyeznie egymással. A szem belsejében lévő intraokuláris folyadékok és a vér mennyisége bizonyos nyomást biztosít a szem belsejében, ami a szemgolyó bizonyos keménységét okozza.

A cégünk évben csatlakozott az Első Magyar Optikus Zrt—hez, melyen keresztül az Essilor és Leica szemüveglencsegyár termékeit forgalmazzuk ügyfeleink legnagyobb megelégedettségére. Itt egy speciális fundus kamerával készítünk felvételeket a retináról melyet szemészeti tonométerek a Szemészeti tonométerek egyetem szemklinikájára továbbítunk, ahol klinikai szakemberek speciális programokkal nézik a felvételeket és küldik vissza a diagnosztika eredményét 15 napon belül az üzletünkbe.

Az eladótérben itt is Hatvanban egyedüliként nálunk Visioffice berendezés segíti a precíz szemüveg elkészítését.

 • Szemnyomás mérés (Tonometria) - kutya, macska
 • Szemvizsgálat – marketing-katalogus.hu
 • Magunkról - Szekrényes Fotó - Optika
 • Tonométerek - Medicontur
 • Szemnyomás: hogyan kell mérni és milyen mértékű - Magas vérnyomás August
 • Optikai koherencia tomográfia Az OCT egy innovatív, nem invazív érintésmentes technika, amely lehetővé teszi a szem különböző struktúráinak nagy felbontású felfedezését.
 • Röviden az osztályról Befeküdnie természetesen csak akkor kell, ha a kivizsgálása vagy a kezelése járó betegként semmiképpen nem oldható meg — és akkor is csak a legszükségesebb időre.

Már működik legújabb fejlesztésünk, amit Európában már több mint ötezer optikai üzletben használnak kollégáink ügyfeleik legmagasabb színvonalú kiszolgálását segítő I-Office optikai vállalatirányítási rendszerként. Az Országos Egészségpénztárral szerződve támogatással juthatnak ügyfeleink hozzá az új hallókészülékekhez. Jelenleg fejlesztés alatt van a 3D technológiával készülő individuális szemüvegkeret ami teljesen az ügyfél anatómiája szerint készül 3D nyomtatással!

Szemészeti tonométerek évben két testvér Szekrényes Zsolt és Tamás alapította meg a Szekrényes és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Kft—t családi vállalkozásként. Szemészeti tonométerek Gyöngyös belvárosában található családi házuk földszintjén kialakított üzlethelyiség fotó-optika és szemvizsgáló tevékenységgel látja el Gyöngyös és vonzáskörzetének lakosságát.

szemészeti tonométerek

Az üzletet ben először 30 négyzetméteren üzemeltettük. Ezt követően több bővítési látásjavító szemcseppek ben nyerte el ma már négyzetméteres végleges formáját a Szekrényes Fotó-Optika Gyöngyösön. Ugyanott —től látszerész, optika- fotócikk eladóként, től boltvezető helyettesként, majd végül től ig boltvezetőként dolgozott.

 1. Rossz látással felvétel az egyetemre
 2. Mit jelent a látásélesség 0 1
 3. Kapcsolat Kiegészítő diagnosztikai eljárások A szemészeti vizsgálat az egyik leginkább műszerigényes szakmai terület.
 4. Képzett szakembereink a fejlett OCT szemészeti diagnosztikus, optikai elven működő eszköz segítségével a szemfenék képleteiben ideghártya, látóideg és sárgafolt keletkezett elváltozásokat vizsgálják, amelyek a látásélességre lehetnek befolyással.
 5. Kollégáknak Szemnyomás mérése Tonometria A szemnyomás mérése egy fájdalommentes, néhány percig tartó fontos vizsgálat, amely a szemészeti vizsgálatok elengedhetetlen részét képezi.

A Kft alapításának évében már arra törekedet, hogy a kornak megfelelően a legújabb műszerek segítsék azt a precíz és pontos munkát, amit kiad a kezei közül. A mai napig a legfontosabbnak tartja, hogy az üzletek forgalmához képest alacsony százalékban előforduló jogos vevő reklamációkat minél gyorsabban a gyártó és beszállítók segítségével az ügyfél számára megnyugtatóan és véglegesen megoldja és ne kerüljön az további fórumra például fogyasztóvédelem vagy békéltető testület elé.

kivágta a szemet, helyreállítja a látást hogyan lehetne javítani a látási technikákat

Gyöngyös