Számlátás teszt


számlátás teszt

A NAV az számlátás teszt indulásától, azaz A programot nem kell telepíteni vagy letölteni, az regisztrációt követően érhető el, mindössze élő ügyfélkapus hozzáférés szükséges. Számos praktikus és kényelmi funkcióval rendelkezik, így például forinttól számlátás teszt pénznemben is számlázhatnak, magyar-angol és magyar-német kétnyelvű számla is kiállítható, lehet elektronikus és papír alapú megjelenítési formát is használni, és alkalmas díjbekérő kiállítására is.

számlátás teszt

Ezen kívül automatikusan teljesíti az online számlaadat-szolgáltatási kötelezettséget, menti a számlákat, így lehetővé teszi azok megőrzését, letöltését. Fotó piqsels. Az onlineszámlázó-programmal a  tesztfelületen  lehet ismerkedni regisztrációt követően, ahol hasznos tudnivalók, és videók segítik a gyakorlást, azonban ez a felület mindössze gyakorlásra szolgál, az itt kiállított számlákról nem lehet érvényes adatszolgáltatást teljesíteni.

a mitológiai világkép jellegzetes vonásai

Ezek a lehetőségek az  éles  felületen állnak rendelkezésre, melyet a hatóság folyamatosan fejleszt, így mobiltelefonos használatra kidolgozott verziója is hamarosan elérhetővé válik.