Több nézőpont


több nézőpont hogyan lehet online tesztelni a látását

Nincs igazi gond Nálad. Nem küzdesz mentális zavarokkal.

több nézőpont

Nem vágysz terápiás folyamatokra. Oldani sem kell épp semmit.

több nézőpont

Jól is vagy, túlemelkedtél a korábbi problémádon, elakadásodon. Ami persze nem jelenti azt, hogy nem kell időről-időre ránézni a helyzetekre, aktualizálni több nézőpont történeteket és az azokra adott reakciókat, hogy mindez tartós maradhasson… Mi van akkor, ha semmi gond опционы форекс как пользоваться veled, csak egyszerűen szükséged van rendszerezni mindazt, amit látsz és több nézőpont meglátni mindazt, ami még nem látható?

Hol vagy most?

emberi látás pixelek helyreállítja a látási recepteket

Jöttek újabb kérdések? Elágazás előtt állsz, döntési helyzetbe kerültél?

Történetírói nézőpont és narratív igazság

Bizonytalan vagy és szeretnél messzebbről ránézni az aktuális életszakaszodra? Jól több nézőpont egy olyan nézőpont aktualizáló konzultáció, ahol rendszerezünk, előre tekintünk?

miért fordítják meg a látást

Ha kell kúraszerűen találkozunk, évente 1x, 2x, hogy aztán újult erővel fuss neki terveidnek, ráláss mindarra, ami lehetőségeid tárházát jelenti, ami épít és emel? Amitől a szürke hétköznapok újra megtelnek fénnyel és több nézőpont, újra értékessé válnak számodra?

Holland zavargások

Színezzük újra, ha épp aktuális! Van magadra másfél órád? Az nagyrészt tőled függ! Megrendelésed után díjbekérőt küldök és az utalás megérkezése után már bele is vághatunk a közös munkába!

több nézőpont

Szeretettel várlak!