Klinika végleges. I. STÁDIUMBAN


E-Klinika Végleges szőrtelenítés Klinikánkon a szőrtelenítésre legalkalmasabb Alexandrit lézertechnológiát használjuk, amely nőknél és férfiaknál eredményesen csökkenti a nem kívánatos szőrzet növekedését. A működés elve A kezelőfejen lévő optika segítségével a lézerfényt célzottan a szőrtüszőbe, a szőrszál gyökeréig juttatjuk.

Legtöbb nő számára a szőr és a szőrtelenítés egyet jelent a rendszeres kellemetlenséggel és fájdalommal. Rengeteg lehetőség van arra, hogy szőrtelenítsünk, legyen az borotva, gyanta, szőrtelenítő gép vagy epilátor.

klinika végleges

Azonban ezek a módszerek számos mellékhatást is magukkal hordoznak mint például a kiütések, gyulladt bőr, szőrbenövésés legtöbb esetben nem elég, hogy kínzó fájdalommal járnak, de a hatásuk is rövid ideig tart. Azonban klinika végleges egy megoldás, ami az összes problémát egy csapással megoldja, ez nem más mint a végleges szőrtelenítés.

Végleges szőrtelenítés Napjainkban az egyik legkorszerűbb és leghatásosabb szőrtelenítő eljárás.

hogy néz ki az asztal a rossz látásnak fejfájása van

Ezzel egyidejűleg rengeteg energiát és időt spórolhatunk meg magunknak. Nincs többé benőtt szőrszál, fájdalom vagy begyulladt szőrtüszők.

IPL-es szőrtelenítés otthon Philips Lumea SC1993

A végleges szőrtelenítés a minden eddiginél eredményesebb szőrtelenítési módszer, mellyel a leghatékonyabb kezelést biztosítjük a szépülni vágyó pácienseknek. Mindössze pár alkalmat vesz csak igénybe, nincs mellékhatása, és minimális kellemetlenséggel jár.

A zavaró, kellemetlen szőrszálak eltávolítása ma már a nők és férfiak mindennapi szépségápolását jelenti.

A lézeres szőrtelenítéssel tartósan megszabadulhat a nem kívánatos szőrzettől, még akár a kényes testrészeken is.

Mondjon Ön is végleges búcsút az idegesítő szőrszálaknak! Ha szeretné klinika végleges klinikánkon végleges szőrtelenítést, akkor keresse fel a kezelést végző orvosainkat, akik készséggel állnak rendelkezésére!

klinika végleges

A szolgáltatásunk részleteihez kattintson ide. Minősített magánegészségügyi szolgáltató.