Könyvelők látása


A struktúra számos szoftverfejlesztőt állít majd nehezen, vagy egyáltalán nem megoldható feladat felé ahogy az a jelenleg hatályos rendelet 2.

könyvelők látása

Várhatóan az egyik legfontosabb probléma az lesz, hogy az XML struktúra nem lesz más országban könyvelők látása, más ország nem fog ahhoz alkalmazkodni a NAV abból vonja le a hibás következtetést, hogy erre az online pénztárgép-rendszereknél könyvelők látása volt szükség.

A kézi számlázás lejtős pályán tartásával nemcsak adatfeldolgozási versenyhátrányban lesz Magyarország, de az a könyvelőknek se lesz jó. Ugyan ki fizetne a kézi feldolgozásért 5 év múlva, ha addigra már megvalósul valami, ami a jelenleg még nagyrészt kézi adatrögzítést végző könyvelők nagy része számára kezelhetetlen szoftveres és hardveres megoldásokat igényelne?

mi a mély látásromlás

Ha a papíralapú számlák téren nem történik változás, akkor hosszú ideig azok előnyösebb helyzetben lesznek, ami több vállalkozást ismét a papíralapú számlázás irányába tolhat könyvelők könyvelők látása, ez pedig kézi rögzítést igényelne, aminek a piaci értéke a közeljövőben drámaian csökkenhet. Sajnos a forrásomat nem tárhatom fel, de tudomással bírok az általam összegyűjtött javaslatoknál termékdíj, bemutatás, bevonás könyvelők látása radikálisabb hivatali álláspontról.

könyvelők látása

Ahogy már korábban könyvelők látása kifejtettem, a javaslatnak azonban nem ez volt a lényege, hanem az öncélú adatgyűjtés és a jelenlegi könyvelők látása úton előírt rendkívül tág, kötelező számlázási XML export struktúra alól való mentesítés elérése lett volna. Bízok benne, hogy a most folyó jogalkotási műhelymunka kedvezőbb irányba lenne terelhető, ha több irányból, több érdekvédelmi szervezet egyszerre, de nem vaktában kifogásolja a számítógépes számlázás szabályozását, hanem konstruktív javaslatokkal él.

VHKlub Cégvezető képzés

Nekem csupán annyit könyvelők látása megtudnom, hogy jelenleg egyetlen informatikus lett bevonva a jogszabály-előkészítésbe, de már ott tartanak, hogy a számítógépes számlázás adataiból áfa bevallás-tervezetet készítenek, amit ki kell majd egészíteni az abban nem szereplő információkkal pl. Egy szűkebb vállalkozási körben pl.

  • Látás és élő víz
  • Honnan tudná eldönteni bárki is, hogy az a könyvelő jól, az adó és egyéb jogszabályokat betartva, de a vállakozás érdekeit nézve nagy szakértelemmel végzi a munkáját?

Attól tartok, hogy a tagság nincs erre felkészülve. Ruszin Zsolt.

Ki így, ki úgy. A kezdő könyvelők többnyire sehogy, sőt, még évekig fogalmuk sincs arról, hogy hogyan készül egy beszámoló.