Látás röntgen


Május elején megjelent a OnePlus legújabb zászlóshajója, a OnePlus 8 Pro, melynek 5 megapixeles színszűrős hátlapi kamerája képes a röntgenhez hasonlóan átlátni bizonyos ruhákon és vékonyabb műanyagokon.

látás röntgen

Úgy tűnik azonban, hogy ettől az újdonságtól el kell búcsúzniuk a telefon tulajdonosainak egyelőre. Sokakat azonban kiakasztott a privát szférájuk féltése miatt a funkció, hiszen látás röntgen ruhán is át lehet vele látni, akkor akár látás röntgen dolgokat is felfedhet a kamera. A valóság persze közel se ilyen veszélyes, ahogy azt az Unbox Therapy YouTube csatornánál Lew össze is foglalta egy videóban: Szóval összességében csak fekete látás röntgen látott át és csak akkor, ha feszült a ruha, de a látás röntgen már kialakult és nem lehetett mit tenni, ezért a OnePlus úgy döntött, hogy egy szoftverfrissítéssel visszavonják a funkciót.

széles pupilla látás

Mindezt azért, hogy a lehetséges extrém körülmények közt is kizárják látás röntgen felhasználók magánszféráját érintő hatásokat és hogy mindenki aggodalmait eltöröljék. Egyelőre ideiglenes deaktiválásról van szó, így lehet reménykedni abban, hogy ezen változtat idővel a OnePlus. Szerinted van helye egy ilyen kamerának egy okostelefonban?

szemmasszázs rövidlátás rossz látás magas magasságban végzett munka közben

Ezek még érdekelhetnek:.