Látásjavítás hajdinaval


Várjuk a tavaszt lékúrával

Fáradékonysággal és immunrendszerünk kimerülésével kell felvennünk a harcot. Gyakoribbak a negatív gondolataink, lelkünket és testünk egészségét csak tudatos odafigyeléssel és ápolással tudjuk egyensúlyban tartani. Hetente egyszer Tervezzük újra táplálkozási szokásainkat.

Minden hét egy napjára iktassunk be léböjt napot. Legjobb, ha ezt egy pihenőnapra időzítjük. A léböjt lényege, hogy aznap nem fogyasztunk szilárd táplálékot.

Hozzávalók:

Folyadékot viszont legalább két, vagy három litert, az egyéni adottságokhoz igazodva. A folyadék lehet tiszta forrásvíz vagy gyógyvízgyógytea, nyers gyümölcs és zöldség préselt leve, és nem utolsó sorban a zsiradék nélkül főzött és átszűrt zöldség- és gabonalevesek. Hirdetés Hogyan is telik látásjavítás hajdinaval a napunk? Ez lehet méregtelenítő-salaktalanító, vizelethajtó, májtisztító, látásjavítás hajdinaval, vagy személyre szólóan összeállított teakeverék.

Receptek a léböjt-naphoz Gabonalevesek: hideg napokon igen értékes, tápanyagokban gazdag.

Zajic hajdina italpor 400 g

Zableves: 15 dkg zabpehely, 1 liter forrásvíz, csipet tiszta só felhasználásával. Fedő alatt 20 percig főzzük. Langyosan leszűrjük, mézzel és frissen facsart citrommal látásjavítás hajdinaval. A zab igen jó hatással van a szellemi tevékenységre. Ásványi anyagokban gazdag erősítőszer. Lép-ital Vegyünk azonos mennyiségű, egyökölnyi nyers sütőtökdarabot, vöröshagymát, sárgarépát, fehérkáposztát és egy csipetnyi tiszta sót. Mindezeket főzzük lefedve fél órán át annyi vízben, ami ellepi. Ezt az átszűrt lép-italt osztjuk látásjavítás hajdinaval a böjtnapra.

  1. Magtej Blog | Magtej
  2. Superfood a kutyáknak is? Életmentő lehet a kutyusodnak
  3. Alapanyagok, amiket érdemes a „mentes” konyhákból kölcsönözni - marketing-katalogus.hu
  4. március 2. (v) - Gyógyító természet Börzsöny

Hatása: megnyugtatja a töprengő embert, segít a vér tisztításában. Zöldséglevesek Főzéséhez felhasználhatjuk az egészséges, télálló zöldségeket: sárgarépa, petrezselyemgyökér, zeller, cékla, káposzta, karfiol, brokkoli, burgonya, hagymafélék, stb.

Élni tudni kell

Gyógyteák Különösen tavasszal érdemes a megújuló természettel egyidőben a májat megtisztítani, munkáját tehermentesíteni. A jól megválasztott teakeverék fogyasztását egészítsük ki a máj melegítésével is jobb bordaív alatt akár melegvizes palackkal, vagy melegvizes kádfürdőzéssel, és ágyban pihenéssel. Májtisztító teakeverék:.