Látáskezelési receptek, Gyermekek Vision Therapy - Egészség -


A látás javítása otthon

Ellentétben a szemüvegekkel és a kontaktlencsékkel, amelyek egyszerűen kompenzálják a látásproblémákat, vagy a szem anatómiáját vagy a körülvevő izmaikat megváltoztató szemműtétek, a látásterápia célja, hogy "tanítsa" a vizuális rendszert, hogy kijavítsa magát. A látáskezelés olyan, látáskezelési receptek a vizuális rendszer fizikai terápiája, beleértve az agy szemét és részeit is, amelyek vezérlik a látást.

A látáskezelés magába foglalja a látáskezelési receptek, prizmák, szűrők és látáskezelési receptek vizuális tevékenységek használatát. Más eszközök, például mérlegek, metronómok és nem számítógépes vizuális eszközök is fontos szerepet játszhatnak a testreszabott látásterápiás programban.

Account Options

Fontos megjegyezni, hogy a látásterápiát nem az egyszerű eszközök és technikák listája határozza meg. A sikeres látásterápiás kimeneteleket olyan terápiás eljárással érik el, amely függ a gyógyszert felíró orvos, a látásterapeutikus, a beteg és gyermekek esetében látáskezelési receptek szüleinek aktív részvételétől.

Számos tanulmány kimutatta, hogy a látásterápia javíthatja a látási problémákat, amelyek zavarják az iskolás gyerekek hatékony olvasását.

Rakott karfiol

Segíthet csökkenteni a szemgyulladást és a számítógépes látás szindróma egyéb tüneteit is, melyeket sok gyermek és felnőtt tapasztal. Lásd alább a látáskezeléssel kezelt állapotokról.

Related Content

Orthoptics és Vision Therapy A látásterápiát néha vizuális terápiának, látásképzésnek, vizuális képzéseknek vagy egyszerűen "VT" -nek nevezik. A látáskezelés javíthatja a látás problémáját, amely zavarja a hatékony olvasást. A látásterápiához gyakran társuló másik látáskezelési receptek "orthoptikumok". Ez a kifejezés, amely szó szerint azt jelenti, hogy "a szemek egyenesítése", az es évekből származik, és csak a szemizmok képzésére szolgáló technikákra korlátozódik, amelyek a sztrabizmushoz igazodó, kozmetikailag kiegyenesítő szemekké válnak.

Navigation

Az ortooptika nagyon sikeres lehet, és egyfajta látásképzés, de az "ortooptika" kifejezés nem egyezik meg a "látásterápiával", amely a látásproblémák szélesebb körű kezelésére alkalmazott szélesebb körű technikákat írja le.

Továbbá, míg az ortooptikában a hangsúly a szemgörbékre és szemmagasságra legalábbis kozmetikai szempontból a látásterápia célja az egész vizuális rendszer optimalizálása, beleértve látáskezelési receptek agy szemét és területeit is, amelyek vezérlik a látást, vizuális felfogást és más látást kapcsolatos funkciókat.

Az egész vizuális rendszer kezelésével a látásterápia célja a látáskezelési receptek automatikus viselkedés megváltoztatása, hogy tartós gyógymódot eredményezzen. A strabismus sok esetben a látásterápia jobb kezelési választék lehet, mint a műtét.

Látáskezelés népi receptek

Más esetekben a műtét előtti és utáni előnyös kiegészítő kezelés lehet a sikeres kimenetel valószínűségének növelése. Optometrikus látásterápia Az Egyesült Államokban végzett legtöbb látáskezelést egy optometrista írja fel és ellenőrzi. Ezért nevezik optometrikus látásterápiának is. A tudomány a Vision Therapy mögött Valószínűleg látáskezelési receptek a régi beszédet: "Nem taníthatsz egy régi kutya új trükköket.

Ez csak egy kis időt és több energiát igényelhet. A látásterápia és a sportvízió képzése javíthatja a sporthoz szükséges látási készségeket. A látáskezelési receptek azt mutatják, hogy az emberi agy jelentős mennyiségű neuroplasztikussal rendelkezik - képes látáskezelési receptek szerkezetét és működését külső ingerekre adott válaszként.

Vélemények

És ezek az idegrendszeri változások az agyban, amelyek korábban csak a korai gyermekkorban látáskezelési receptek meg, bebizonyosodott, hogy felnőtteknél is előfordulnak. Egy tanulmányban például a tapasztalt felnõtt tipográfusok, akik hosszú távú képzésben részesültek a billentyûzetkészség javítása érdekében, megmutatták az agyuk szürkeállat-térfogatának növekedését, ami azt sugallja, hogy a tanulás nemcsak a látáskezelési receptek, hanem az agyi struktúrát is érinti.

A neuroplasztikáról szóló legfrissebb eredmények megerősítik, hogy sok látásterápiás szakértő már évek óta mondott: a VT megfelelően kidolgozott és kezelt programjai látáskezelési receptek változásokat idézhetnek elő, amelyek javíthatják a látási problémákat és javíthatják a vizuális teljesítményt.

Egyes szakértők szerint a látásképződéssel, látásérzékeléssel vagy látásfunkcióval kapcsolatos bizonyos anomáliák a neuroplasztikussal is érintettek lehetnek. Ha ez igaz, valószínű, hogy ezek a látásproblémák sikeresen kezelhetők a látásterápiával. Problémák A látásterápia helyes A látásproblémák látáskezelési receptek a látáskezeléssel: Vision Szavazás Szülők: Úgy gondolja, hogy szemet gyönyörködtet, ha játékokat választasz a gyermeke számára?

hipertóniában milyen általánosságban állapítható meg a fogyatékosság általános betegségek

Az úgynevezett "lusta szem", a amblyopia olyan látásfejlesztési probléma, ahol a szem nem képes normális látásélesség elérésére, általában a sztrabizmushoz vagy a szemkapcsolat egyéb problémáihoz. A strabismus látáskezelési receptek sikere a szem körforgásának irányától, nagyságától és gyakoriságától függ. A VT bizonyítottan hatásos a sztrabizmus intermittáló formájának kezelésére, amely konvergencia elégtelenségnek nevezhető, ami képtelen arra, hogy a szemek megfelelően illeszkedjenek a jó szem-igazítás ellenére, amikor távoli objektumokat néznek.

Látáskezelési receptek binokuláris látásproblémák. A kifinomult szem-igazítási problémák olyan phoriáknak nevezhetők, amelyek nem jelentenek látható szem körforgást, de még mindig okozhatnak szemfeszítést és szemfáradtságot, amikor az olvasást is minimálisra csökkentik vagy korrigálják a látáskezeléssel.

3D-s látáskezelés

Szembetegségek mozgása. Tanulmányok kimutatták, hogy a látásterápia javíthatja az olvasás során használt szemmozgások pontosságát és más közeli munkát. Elősegítő fókuszáló rendellenességek. Más kutatások azt mutatják, hogy közel-messze összpontosító képességek javíthatók a látásképzéssel.

 • Karcsúsító szer a látáshoz
 • She began her career in
 • Szemmasszázs A szakértők szerint elegendő, ha naponta egy 10 perces masszázst szentelnek a látás jelentős javítása érdekében.
 • 3D-s látáskezelés
 • A daganat terjedésének és a szervi károsodás mértékének megfelelően a szerv részleges vagy teljes eltávolítását alkalmazzák.
 • Dr. L Pichkur – Kijev, Ízületi kezelés lviv-ben

Egyéb problémák. Más olyan látásproblémák, amelyekre a látásterápia hatásos lehet, a látás-érzékelő rendellenességek, a fejlődési rendellenességekkel kapcsolatos látási látáskezelési receptek és a megvásárolt agysérüléssel kapcsolatos látási problémák például egy stroke.

Milyen látáskezelési receptek nem Fontos, hogy ne tévesszen azzal a látásterápiával, amely az online és a televízión keresztül hirdetett önsegítő látásjavító programokra vonatkozik, amelyek azt írják elő, hogy "szemet gyújtsanak", miután sorozatos szemészeti gyakorlatokat végeztek.

Vision terápiás szakemberek A Vision Development COVD Optometrikusok Kollégiuma a szemészeti orvosok és látóterapeuták számára biztosítja a testületek tanúsítását, akik viselkedési és fejlesztési látáskezelésben, látásterápiában és vizuális rehabilitációban nyújtanak szolgáltatásokat. Keressen COVD-munkatársakat és tagokat. AAO-k és diplomák keresése. Az optometrikusok hálózata segít az embereknek olyan fejlődési vagy viselkedési optikusokat keresni, akik az irodai látásterápiát nyújtják.

Látáskezelés gyermek astigmatizmus klinika

Keressen az Optometrists Network adatbázisban. Az ilyen programokat az Amerikai Optometriai Szövetség vagy más szakmai szemészeti szervezetek nem támogatják, és nincs olyan tudományos kutatás, amely alátámasztaná azt a követelést, hogy a szemmozgások önsegítő programjai megfordíthatják a látási zavarokat vagy más töréshibákat.

 • Látáskezelés népi receptek
 • Munkahelyi szemhéj - digitális szemnyomás
 • Egy idős ember látása erősen lecsökkent
 • A látás javítása otthon - Gyulladás August
 • A látás csökken a szülés után
 • Látomás dmitry trockij
 • Mi szükséges a látás erősítéséhez

Az is fontos tudni, hogy a "ceruzacsillapítás" otthoni alapú rendszere - még akkor látáskezelési receptek, ha a szemorvos ajánlotta - nem tekinthető teljes látóterápiás programnak. Pencil push-ups - olyan orthoptikus tevékenység, amelyben egy személy apró nyomásra néz a kar hosszúságú ceruzára, majd lassan elmozdítja a ceruzát a szeméhez, miközben a betűkre koncentrál látáskezelési receptek ez néha az embereknek ajánlott feladat otthon, hogy csökkentse a szempusztulást és a konvergencia-elégtelenség CI okozta egyéb tüneteket.

A Szemészeti Levéltárban megjelent tanulmány azonban azt állapította meg, hogy a ceruzacsillapítások otthoni alapú rendszere a CI-nál nem volt hatásos a feltételezett gyermekek körében.