Látásműtét vak, Rémisztő dolgot közölt az orvos Zsidró Tamással: azonnal meg kellett műteni a sztárfodrászt


valóban segített a látásban a javallatok hyperopia

Tóth Gabi és a fél YouTube nekiment Dancsónak, akit egy 14 éves fiú megalázásával vádol mindenki — videó Komoly pánik tört ki a napokban Zsidró Tamásnál — tudta meg a Bors. A mesterfodrász egyik reggel ugyanis arra ébredt, hogy homályosan lát.

150%-os látás lézeres szemműtét után

Egy másodperc alatt végigfutott rajta a rémület: mi lesz, ha nem láthatja látásműtét vak imádott fiait, körömvirág calamus helyreállítja a látást nem hódolhat szeretett hivatásának, a fodrászatnak?

A legfrissebb hírek itt — Átlagos napnak indult a múlt hét péntek is. Felébredtem, tet­tem-vettem, s arra lettem fi­gyelmes, a jobb szemem vil­lódzik.

látásműtét vak vitaminok karotinnal a látáshoz

Először be­tudtam annak, hogy az időváltozást most biz­tos nem a fe­jem, hanem a sze­mem jelzi — kezdte la­punk­nak Zsidró. Na, akkor azért már kicsit megijedtem, mondom, ez itt valami más lesz… Szerencsére egy kedves barátom villámgyorsan intézkedett, és egy látásműtét vak múlva már egy neves szemész professzor klinikáján, a vizsgálószékben ültem. Rendesen be voltam rezelve, és alig láttam valamit, de a feketeleves látásműtét vak csak ezután jött — emlékezett a sztárfodrász, akit legnagyobb megdöbbenésére rögtön benn is tartottak a kórházban.

Ezt a szemuveget hordja azota is, az elso ellenorzesen mondta a doktorno hogy felvaltva kell ragasztani a szemet, Van e esélyem? Régóta szeretnék kontaklencsét egy ingyenes próba alkalmával ki is próbáltam kb 2 éve.

Az orvosok ugyanis megállapították, hogy Zsidró jobb szemének tartóhártyái két helyen is kiszakadtak, ami bármikor látásműtét vak, és végül leszakadhat, azon pedig már látásműtét vak egy kockázatos, többórás szemmű­tét se­gíthet, ha egyáltalán meg tudják menteni a szeme vilá­gát.

Én alapvetően egy optimista, jó kedélyű pali vagyok, de azért ez az ijedelem elgondolkodtatott. Rettenetes volt belegondolni is, hogy ne adj isten nem láthatom a fiaimat, vagy többé nem foghatok ollót a kezemben — mondta őszintén a hajszobrász, aki a kiváltó okot azonban ma sem tudja.

látásműtét vak mennyi látás 0 6

Kiss Huba és prof. Nagy Zoltán Zsolt, az orvosaim azt mondták, valószínűleg megerőltettem látásműtét vak sport közben, vagy hirtelen túl nagyot emeltem. Ímmel-ámmal eddig is odafigyeltem az egészségemre, de azt hiszem, ez egy komoly intő jel volt, hogy ezután sokkal jobban vigyáznom kell magamra.

látásműtét vak könyv a szem edzéséről

Blikk Megmondó.