Myopia kezelés


myopia kezelés a munka jövőképe útmutatásként

Lézeres látásjavítás Rövidlátás lézeres kezelése A rövidlátó myopiás szem esetében a szaruhártya görbülete az átlagosnál nagyobb, túlságosan domború vagy a szemgolyó tengelye hosszabb a kelleténél, ami miatt a fénysugarak a retina síkja myopia kezelés találkoznak, ami miatt nem alakul ki éles kép.

Pár perc és a homályos látás myopia kezelés múlté az Optimum Szemészet lézeres kezeléseivel!

topográfiai nézet

A biztonságos és fájdalommentes lézeres szemműtét a rövidlátást a szaruhártya görbületének csökkentésével kezeli, méghozzá oly módon, hogy laposabbá teszi a szaruhártya görbületét, így a fókuszpont hátra, a látóhártya síkjába tolódik, ami megszünteti a homályos látást. Lézeres látásjavítás mínusz dioptriaérték között A kezelési tartomány rövidlátóknál általában mínusz 1,0 dioptriától mínusz 12,0 dioptriáig terjed, de mindez függ a szaruhártya vastagságától is.

myopia kezelés

Az alkalmassági myopia kezelés eredménye alapján a szemész szakorvos myopia kezelés tesz az Ön számára legmegfelelőbb lézeres látásjavító kezelésre. A teljes mértékben egyénre szabott kezelési programjaink segítségével meghatározzuk, hogy a szaruhártyát hol és myopia kezelés mértékben kell megváltoztatni ahhoz, hogy kiváló látása lehessen.

Nagyfokú myopia: 12 dioptria felett Mi a rövidlátás oka?

Az Optimum Szemészeten tapasztalt szakemberek és a legkorszerűbb technológiák állnak rendelkezésére a sikeres lézeres szemműtétek elvégzéséhez. Jelentkezés ingyenes alkalmassági vizsgálatra Jelentkezzen most ingyenes alkalmassági vizsgálatunkrahogy szemére szabott kezelésünkkel újra átélhesse az éles látás örömét!

látásteszt milyen távolságot a látás rontja a fényerőt

Jelentkezzen, mindössze egy perc!