Orosz pajzslátás


Orosz pajzslátás 100% -osan állítsa vissza a látást

Örök fiatalság, minden betegségre is jó: Teremtő jelenléte mindenben, és mindenki jól-létéért végzett munka: Összehangolt kapcsolatok építése a család minden tagjával és barátokkal: Minden lehetséges! Grigori Grabovoi meditációk: 1. Emberi lény! Te vagy a Orosz pajzslátás. Te vagy az örökkévalóság.

  • Meddig van a látvány
  • Hangfegyverek Ez alkalommal a hang fegyverként való felhasználásáról lesz szó.
  • Önkezeli a látást
  • Jó látás és gyenge
  • A cseppek nem segítenek a látás helyreállításában
  • Látomás 1 9 mi ez vagy ki

Mérhetetlen erőid vannak. A lehetőségeid korlátlanok. A Teremtő megtestesülése vagy. A Teremtő lelke van benned.

Category Archives

Akaratereje által megváltoztathatod a világot. A Teremtő szeretete van benned. Orosz pajzslátás minden lényt, mint ő, aki téged teremtett. Ne keményítsd meg, és zárd be a szíved. Gondolj arra, ami neked jó.

Teremtsd a jót. A jó visszatér hozzád elnyűhetetlenül. A szeretet halhatatlanságot ad.

Hit, szeretet, bölcsesség. A hit és a szeretet feléleszti a láthatatlan erőidet, és megkapod, amit reméltél, a halhatatlanságot, ami az élet törvénye.

Láthatatlan pajzs védi a forintot - De meddig?

Ahogy az élet a végtelenség lenyomata. Teremts, hogy az örökkévalóságban élj, Élj, hogy az örökkévalóságot teremtsd! Séta az archiválási pontra. Lélekben vagyok. Úgy látok és cselekszek, ahogy a Teremtő teszi Látom a lelkem virágát. Megnézem minden oldalról Milyennek látszik?

Orosz pajzslátás

Milyen fajta? Hogy néz ki? Vagy még zártak a bimbók? Esetleg több virágzat is van? Milyen állapotban van a virág?

Erős és egészséges?

Orosz pajzslátás

Vagy gyengének és Orosz pajzslátás látszik? Orosz pajzslátás lelkem megmutatja, hogy milyen állapotban vagyok ebben a pillanatban!

  1. Válogatott sejtések · Orosz István · Könyv · Moly
  2. Technikák rövidlátás

Ha nem tetszik ahogy a virágom kinéz, újrateremtem azt. Azt mondom: "Megteremtem a lelkem virágát a Teremtő normája szerint, ahogy eredetileg teremtette! Aztán a két virág összeolvad és egyé válik.

Bugát Pál Kórház

Megújítottam a lelkem virágát. Ebben a pillanatban a lelkem kristálya jelenik meg. A lelkem virágának gyökereinél ül. Gyakorlatilag maga a kristály a gyökér.