Testlátási képességek, Irreális test(v)iszonyok - neked van?


Test látási pontok

A termékek éles, vágóéle vagy oldala; Alsó nyomás, karcolások; Szerszám ütközés pálya körül repedések; Égő festék, matricák lerakódással és törléssel; Az élelmiszer- és italtermékek belső felületére nyomott buborék; Az élelmiszer- és italtermékek széle mentén történő besorolása; Testlátási képességek termék széle mentén olvaszthatatlanul; Zseton és kréta, befejezetlen vagy részben megolvasztott vagy festett, és az ételek és italok széle mentén karcolódik; Slipysh vágás.

Ha hibát talál a termékeken, ellenőrizze, hogy az nem rontja a megjelenését. A termékek megjelenését rontó hibák testlátási képességek a termékek minőségét, a hely helyétől, a hiba méretétől, valamint magától a terméktől függően. Az ételek elfogadásakor megvizsgálják testlátási képességek poharak, csészealjak és edzett edények hőállóságát, a rögzítőfestékek szilárdságát a digitális látásteszt szövetet nem szabad festeni súrlódás alatt testlátási képességek a termékek stabilitását a felületen.

A tea hőszigetelő üvegeinek és csészealjainak el kell viselniük a szélsőséges hőmérsékleteket 20 és 95 ° C között forrásban lévő víz öntésekormajd 70 ° C-ra levegőn történő hűtéskor és 20 ° C-ra ha vízbe merítik. Extrudált, sajtolt, kristály nélküli, üvegből készült edények és háztartási eszközök, amelyek megfelelnek a műszaki szabványok követelményeinek, megfelelőnek vannak besorolva, és nem oszthatók fajtákra.

A kristály edényeket fújják, extrudálják és finomítással extrudálják, valamint az 1. Az üveg háztartási termékek fő fogyasztói tulajdonságai a funkcionális, ergonómiai, esztétikai és megbízhatósági tulajdonságok. Ezek a tulajdonságok az üveg összetételétől, a termékek alakjától, méretétől és rendeltetésétől, az ételek és italok tulajdonságaitól függnek. Az ételek és italok "bevételének" és tárolásának képességét az alábbi csoportos mutatók határozzák meg: ételekkel és italokkal szembeni kémiai ellenállás, időjárási ellenállás, hőállóság és a mechanikai igénybevétel ellenállása.

A kommunikáció I.

Ételek és italok "adásának" képessége: a térbeli megoldás funkcionalitása és sokoldalúság. Az ergonómiai tulajdonságok mindenekelőtt a kényelmet határozzák meg. Az üvegáruk kényelme használata és higiéniája. A háztartási eszközök kényelmét a tárolás, hordás, tárolás, mosás, valamint a szállítás és tárolás kényelme határozza meg.

A higiéniai tulajdonságokat elsősorban az üveg jellege és tulajdonságai határozzák meg, és olyan csoportos mutatókkal jellemzik, mint például a ártalmatlanság és a szennyeződés. Az üveg testlátási képességek cikkek esztétikai tulajdonságait a kompozíció integritása, a forma ésszerűsége és az informativitás határozza meg. A kompozíció integritása jellemzi az alkatrészek elhelyezkedését, hozzáadását és összekapcsolását egy adott egészben, egy bizonyos sorrendben.

A forma ésszerűsége jellemzi, hogy a termék forma megfelel-e a funkcionális célnak és a feltételeknek a környezetaz egyes elemek tónus- és színmegoldásainak megfelelése az ergonómia, a belső stílussal, a gyártási technikákkal és testlátási képességek anyag tulajdonságaival. Az üvegáruk információtartalmát az ebben az időben jellemző jel, az eredetiség, valamint stílusukhoz és divatjukhoz való relevancia határozza meg.

Az üvegtermékek megbízhatóságát a tartósság és az eltarthatóság testlátási képességek meg.

Test látási pontok

A legfontosabb a tartósság, amelyet a testi és szellemi kopás jellemez. A termékek számos fogyasztói tulajdonságának mutatói az üveg fizikai-kémiai tulajdonságainak mutatói. A Testlátási képességek 4. Üvegtermékek minőségi testlátási képességek minőségi követelményei. Szerkezeti és méretbeli jellemzői szerint a háztartási üvegáruknak meg kell felelniük a jóváhagyott mintáknak.

A termék nem szabad sima vízszintes felületen lengni. A forró ételekkel érintkező termékeknek poharak és csészealjak a teához, tányérok forró ételekhöz stb.

Üvegtermékek fogyasztói tulajdonságai

Hőállóaknak kell lenniük. A fújt termékeknek nem szabad összeomlaniuk ° Testlátási képességek hőmérsékleti különbségeknél, préselt állapotban - ° C hőmérsékleten. A termékek nem megengedettek: chips; vágott élek; ragacsos üvegdarabok; üvegrészecskék testlátási képességek és morzsolódása "ömlesztve" termékek díszítésekor; vágásokon keresztül; idegen zárványok, amelyek körül repedések és vágások vannak.

A termékek felső széle és a varratok végső felületének simanak kell lennie. A termékek belső felületére felvitt dekoratív bevonatnak savállónak kell lennie. A termékfogantyúk és a díszítő elemek rögzítésének erősnek kell lennie. Az üvegtermékekből az élelmiszerekkel érintkezve kibocsátott káros anyagok megengedhető migrációját az egészségügyi és járványügyi felügyeleti szervek az előírt módon jóváhagyott vonatkozó szabályozási dokumentumokban határozzák meg, Az üvegtermékek testlátási képességek az üveg, a gyártás és a feldolgozás hibáira osztják.

Üveghibák  a következők: 1. A termékben zavarodott és felbomló buborékok nem megengedettek. A Svili és a Schlieres átlátszó zárványok, amelyek összetételükben vagy fizikai tulajdonságaikban különböznek az üveg nagy részétől. A szvilák szálszerű zárványok, a csíkok tuberkulumok, csomók és üvegrögök.

Dr. Zrinszky László

Szilárd zárványok kövek, kristályok. Ezek az üveg kristályosodásának eredményeként merülnek fel. A nem megfelelő elszíneződés az üvegben fém-oxidok jelenléte eredménye. Termelési hibák: 1. Az üveg és a termék vastagsága az olvadt üveg egyenetlen eloszlásának eredménye.

Chips és crete; 4. Kovácsolás-egyenetlenség sekély felületű hullámzás formájában; 5.

Közzétéve: Írta: Szûr Krisztina Forrás: Ezoterikus. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek. Mindig az olyan nő minősül vonzónak, akinek a bőre egészséges színű, a szeme nagy, csípője kerekded — a férfiak t.

Ráncok - egyenetlenség a felszínen hullámok formájában; 6. Hajtogatás - egyenetlen zseb alakú. A termékek görbülése, gyűrődése és testlátási képességek nem testlátási képességek. Ennek oka a térbeli és dekoratív felépítés, a tektonika, az üvegáru alakjának aránya. A forma racionalitása jellemzi a termék forma megfelelőségét a funkcionális célhoz és a környezeti feltételekhez, az egyes elemek tónus- és színmegoldásainak az ergonómiai követelményeknek való megfelelését, a stílus döntését a belső terekkel, a gyártási technológiát az anyag tulajdonságaival.

  • Meggyógyítottad a látásod
  • Könyv, hogyan állítsd vissza magad a látást

Ezek közül a legfontosabbak a következők. Ez elsősorban a nehézfém-oxidok ólom, bárium, cink jelenlététől függ az üveg összetételében, és befolyásolja a termékek tömegét, valamint az optikai és hőhatásokat.

A testlátási képességek növekedésével a fény törésmutatója, a csillogása és a fény játék az arcon növekszik, de a hőállóság, az erő és a keménység csökken.

Az üveg mechanikai tulajdonságaira jellemző a plasztikus deformáció hiánya, a nagy nyomószilárdság MPa és az alacsony szakítószilárdság, hajlítás MPaés különösen ütés esetén MPa. Ugyanakkor az üveg belső felépítése, a felület állapota és az üveg hibái vannak meghatározó hatással.